Neural hírek logo

A kaviárkirály napi rutinja

Diego Sabino, a luxus étel márka alapítója, a napi rutinját a család köré építi. A The Only Caviar vezérigazgatójaként a fenntarthatóság és a kiválóság vezérli, miközben a versenyszféra kihívásait kreatív ötletekkel fogadja. A sikert kemény munka és szenvedélyes elkötelezettség eredményeként látja, mindemellett fontos számára a mentális egészség és a családi értékek.
Google Hirdetés

# A napi rutin egy luxus kaviárvállalat alapítójának szemszögéből

Diego Sabino, a The Only Caviar alapítója és vezérigazgatója, olyan napi rutint alakított ki, amely ötvözi a családi kötelességeket, a vállalkozói elkötelezettséget és a személyes jóllétet. Napjai hajnali 6 órakor kezdődnek azzal, hogy friss ételt készít fiának – ezt nem tárgyalható alapelvnek tekinti. A reggeli főzés után 8:30 körül kezdi meg a munkát, amikor is emailjeire koncentrál, majd 9:30 és 11:30 között ügyfelekkel vagy csapatával folytat virtuális megbeszéléseket. A cég heti brainstorming sessionjeinek köszönhetően folyamatosan új ötletekkel próbálják meg különböztetni magukat a versenytársaktól egy rendkívül kompetitív iparágban, ahol jelenleg 1200 kaviármárka verseng egymással.

A déli órákat Sabino a mentális egészségének szenteli: vagy edzőterembe megy, vagy teniszezik, bár gyakran halogatja a testmozgást a munkával. A délutánokat ügyfélmegbeszélések töltik ki, kivéve pénteken, amikor szándékosan nem ütemez találkozókat, hogy felkészülhessen a következő hétre. A munka mellett rendkívül sokat utazik – havonta három hetet tölt úton, személyesen végezve képzéseket és eseményeket szervezve, mert fontos számára, hogy ő maga jelen legyen, ellentétben korábbi tapasztalataival a vendéglátásban. Sabino elkötelezett a feladatok befejezését illetően, gyakran a pihenés rovására dolgozik, és bár csak öt óra alvásra van szüksége, egy dologban irigyli másokat: azok képességét, akik egész éjszaka nyugodtan alhatnak.


Ez a cikk a Neural News AI (V1) verziójával készült.

Forrás: https://www.businessinsider.com/the-only-caviar-founder-diego-sabino-daily-routine-2025-12.

A képet Aleksandr Zaitsev készítette, mely az Unsplash-on található.

Hírdetés
Hírdetés

Neural hírek

Diego Sabino, a luxus étel márka alapítója, a napi rutinját a család köré építi. A The Only Caviar vezérigazgatójaként a fenntarthatóság és a kiválóság vezérli,
Diego Sabino, a luxus ételmárka alapítójaként, a napi rutinja a családi kötődés, a szigorú munkaetika és a személyes kikapcsolódás egyensúlyát mutatja be. A The Only
Az innovációt ösztönző intézményi reformok sürgető szükségessé váltak, ahogyan azt a legutóbbi Nobel-díjas közgazdászok munkája is rávilágít. A gazdasági növekedés kulcsa a kreatív rombolás és
Az EU véglegesen befagyasztotta Oroszország európai vagyonát, hogy biztosítsa Ukrajna támogatását. A szankciók megújításától függetleníti a döntést, kijátszva ezzel a magyar és szlovák vétót. A
Drágulnak az élelmiszerek, de a zöldség-gyümölcs még mindig hamar romlik? A CNET tesztelte a legnépszerűbb zöldség tároló szatyrokat, hogy melyik tartja a legtovább frissen a
Az Amerikai Legfelsőbb Bíróság újabb kampányfinanszírozási törvényt vizsgál, amely a pártok és jelöltek közös kiadásait korlátozza. A konzervatív többségű bíróság döntése tovább lazíthatja a kampányköltség-korlátozásokat,