# A napi rutin egy luxus kaviárvállalat alapítójának szemszögéből
Diego Sabino, a The Only Caviar alapítója és vezérigazgatója, olyan napi rutint alakított ki, amely ötvözi a családi kötelességeket, a vállalkozói elkötelezettséget és a személyes jóllétet. Napjai hajnali 6 órakor kezdődnek azzal, hogy friss ételt készít fiának – ezt nem tárgyalható alapelvnek tekinti. A reggeli főzés után 8:30 körül kezdi meg a munkát, amikor is emailjeire koncentrál, majd 9:30 és 11:30 között ügyfelekkel vagy csapatával folytat virtuális megbeszéléseket. A cég heti brainstorming sessionjeinek köszönhetően folyamatosan új ötletekkel próbálják meg különböztetni magukat a versenytársaktól egy rendkívül kompetitív iparágban, ahol jelenleg 1200 kaviármárka verseng egymással.
A déli órákat Sabino a mentális egészségének szenteli: vagy edzőterembe megy, vagy teniszezik, bár gyakran halogatja a testmozgást a munkával. A délutánokat ügyfélmegbeszélések töltik ki, kivéve pénteken, amikor szándékosan nem ütemez találkozókat, hogy felkészülhessen a következő hétre. A munka mellett rendkívül sokat utazik – havonta három hetet tölt úton, személyesen végezve képzéseket és eseményeket szervezve, mert fontos számára, hogy ő maga jelen legyen, ellentétben korábbi tapasztalataival a vendéglátásban. Sabino elkötelezett a feladatok befejezését illetően, gyakran a pihenés rovására dolgozik, és bár csak öt óra alvásra van szüksége, egy dologban irigyli másokat: azok képességét, akik egész éjszaka nyugodtan alhatnak.
Ez a cikk a Neural News AI (V1) verziójával készült.
Forrás: https://www.businessinsider.com/the-only-caviar-founder-diego-sabino-daily-routine-2025-12.
A képet Aleksandr Zaitsev készítette, mely az Unsplash-on található.