Google Hirdetés

**Fantasztikus kung pao csirke otthon – egyszerű és ízletes recept**

Idén az a célom, hogy megtanuljam otthon elkészíteni a kedvenc elviteles ételeinket, és ez a Kung Pao csirke recept tökéletesen bevált! Ez a zamatos és fűszeres étel gyorsan elkészíthető, egészséges és fantasztikus ízekkel teli. Hamar a család kedvencévé vált! A Kung Pao Ji Ding, az eredeti név, apróra vágott csirkét, földimogyorót és chilipepper tartalmaz. Én szeretek hozzáadni kaliforniai paprikát és párolt rizzsel tálalni. Ezt a hagyományos kínai ételt Ding Baozsen, a Csing-dinasztia idején élt Kung Pao címviselő alkotta meg. Néhány hozzávalóra szükség lehet, de a recept könnyen követhető otthoni szakácsok számára. Következő próbálkozásra ajánlom a kesudiós csirkét vagy a narancsos csirkét! A recepthez szükséges alapanyagok: csirkemell, főzőolaj, kaliforniai paprika, fokhagyma, gyömbér, szárított chili, szecsuani borspor, világos és sötét szójaszósz, kínai főzőbor, kínai fekete ecet, barna cukor, keményítő, víz, szezámolaj, földimogyoró és újhagyma.

&NewLine; <p><p>&num;&num;&num; F&udblac;szeres kung pao csirke – Ízletes és egészséges otthoni változat<&sol;p><p>Ebben az évben az a célom&comma; hogy megtanuljam otthon elkészíteni a kedvenc éttermi ételeinket&comma; és ez a kung pao csirke recept tökéletesen bevált&excl; Ez a savanykás&comma; f&udblac;szeres étel teli van ízekkel&comma; könnyen elkészíthet&odblac; és egészséges is&period; Gyorsan a család egyik kedvencévé vált&excl; A kung pao csirke eredeti neve&comma; a Kung Pao Ji Ding&comma; apróra vágott csirkét&comma; földimogyorót és chilipeprit takar&period; Én szeretek hozzáadni kaliforniai paprikát és párolt rizzsel tálalni&period; Ez a hagyományos kínai étel Ding Baozhent&odblac;l származik&comma; aki a kés&odblac;i Qing-dinasztia idején élt&period; Bár néhány hozzávalóra szükség lehet&comma; ez a recept mégis egyszer&udblac;en elkészíthet&odblac; otthon is&period;<&sol;p><p>&num;&num;&num; Hozzávalók és elkészítés<&sol;p><p>A csirkét apró kockákra vágjuk&comma; majd serpeny&odblac;ben vagy wokban olajon megpirítjuk a kaliforniai paprikát&comma; fokhagymát&comma; gyömbért és a félbevágott&comma; magozott szárított chiliket&period; Ezután ugyanabban a serpeny&odblac;ben átsütjük a csirkét&comma; majd visszaadjuk a zöldségeket&period; A szószhoz keverjük össze a vízzel a kukoricakeményít&odblac;t&comma; majd hozzáadjuk a szecsuáni borsport&comma; szójaszószt&comma; kínai f&odblac;z&odblac;bort&comma; ecetet és barna cukrot&period; A szószt a serpeny&odblac;be öntjük&comma; hozzáadjuk a földimogyorót és a zöldhagymát&comma; majd jól összekeverjük&period; Pár perc alatt bes&udblac;r&udblac;södik&comma; és már tálalható is&excl;<&sol;p><p>&num;&num;&num; Tippek és helyettesítések<&sol;p><p>A receptben leggyakrabban csirkemellfilét használok&comma; de más húsrészek is m&udblac;ködnek&comma; ha könnyen apríthatóak&period; A szecsuáni borsport online is megvásárolható&comma; de ha nem találod&comma; egész borsot is összetörhetsz&period; Ha szereted a csíp&odblac;sebb ízeket&comma; növeld a mennyiséget&excl; A szecsuáni bors helyett pirospaprika is használható&comma; bár az eredeti ízvilág nélküle nem lesz teljes&period; A kínai f&odblac;z&odblac;bor helyett mirint vagy száraz sherry-t is használhatsz&comma; a kínai fekete ecet pedig helyettesíthet&odblac; balzsamecettel&period; Bátran variálhatod a zöldségeket&colon; brokkoli&comma; káposzta vagy gomba is remek kiegészít&odblac;k lehetnek&period; Kóstold meg más kínai és ázsiai fusion receptjeinket is&comma; például a kesudiós csirkét vagy a narancsos csirkét&excl;<&sol;p><br><&sol;p>&NewLine; <p>Ez a cikk a Neural News AI &lpar;V1&rpar; verziójával készült&period;<&sol;p>&NewLine; <p>Forrás&colon; <a href&equals;"https&colon;&sol;&sol;abeautifulmess&period;com&sol;kung-pao-chicken&sol;" target&equals;"&lowbar;blank" rel&equals;"noopener noreferrer">https&colon;&sol;&sol;abeautifulmess&period;com&sol;kung-pao-chicken&sol;<&sol;a>&period;<&sol;p>&NewLine; <p>A képet <a href&equals;"https&colon;&sol;&sol;unsplash&period;com&sol;photos&sol;cooked-food-on-white-ceramic-bowl-8qFMa9-ljD8" target&equals;"&lowbar;blank" rel&equals;"noopener noreferrer">Karolina Ko&lstrok;odziejczak<&sol;a> készítette&comma; mely az <a href&equals;"https&colon;&sol;&sol;unsplash&period;com&sol;&commat;rabbit&lowbar;in&lowbar;blue" target&equals;"&lowbar;blank" rel&equals;"noopener noreferrer">Unsplash<&sol;a>-on található&period;<&sol;p>&NewLine;

Hírdetés