<p><p>Daniel Boulud és az evian együtt hozta el a finom gasztronómiát a US Openre egy Frances Tiafoe ihlette menüvel, mely a teniszező sierra leone-i gyökereit tükrözi. A világhírű séf, aki régóta teniszrajongó és hosszú évek óta szolgálja fel az eviant éttermeiben, kiemelte, hogy a közös munka természetesnek érződött. A menü kidolgozásakor Tiafoe otthoni ízeit, gyermekkori ételeit és a pályán és azon kívül is tápláló összetevőket vizsgálták. A központi fogás a Poulet ‘à la Tiafoe’ lett, ami Boulud finomított változata a földimogyorós pörköltről, és minden ételt szándékosan az evian Still és Sparkling termékeivel párosítottak, hogy azok kiegyensúlyozott ásványi összetétele kiemelje az ízeket anélkül, hogy elnyomná azokat.</p><p>Az evian nem csupán italként funkcionált, hanem összekötő kapocs volt az emlékek, ízek és teljesítmény között. Boulud hangsúlyozta, hogy a víz gyakran a legcsendesebb elem az asztalnál, mégis a zamata alapja, és az eviant a világ séfei, szommelierjei ínyencek bízzák, mert emel anélkül, hogy elterelné a figyelmet. Az együttműködés nemcsak New Yorkra korlátozódott: egy Goldbelly partnerség révén limitált kiadású dobozt juttattak el országszerte, amely Tiafoe kedvenc desszertjére, a cookies and cream makaronokra, valamint a Big Foe Fizz nevű alkoholmentes koktélhoz való hozzávalókra és az evian ikonikus rózsaszín teniszlabdáira is tartalmazott.</p><p>Boulud számára a konyha és a teniszpálya között számos párhuzam volt látható: mindkettő precizitást, fókuszt és fegyelmet igényel. Tiafoe elszántsága és kitartása a pályán olyan tulajdonságok, amelyeket nagyra értékel, és saját munkájában is hasonló kiválóságra törekszik. Az ilyen együttműködések számára nem csupán kreatív gyakorlatok, hanem kulturális pillanatok, ahol az evian színpadként szolgál a történetmesélés számára. A US Open végeztével Boulud továbbra is dinamikus projektekben vesz részt, de az evian partnerség sikerével töltődik fel, hiszen Sierra Leone hagyományait egy globális színpadra juttatták a francia Alpok eleganciájával és az evian jellegzetes rózsaszín kupakos designjával keretezve.</p><br></p>
 <p>Ez a cikk a Neural News AI (V1) verziójával készült.</p>
 <p>Forrás: <a href="http://coolhunting.com/food-drink/daniel-boulud-and-evian-bring-fine-dining-to-the-us-open-with-frances-tiafoe/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">http://coolhunting.com/food-drink/daniel-boulud-and-evian-bring-fine-dining-to-the-us-open-with-frances-tiafoe/</a>.</p>
 <p>A képet <a href="https://unsplash.com/photos/person-in-black-long-sleeve-shirt-holding-persons-hand-Y5bvRlcCx8k" target="_blank" rel="noopener noreferrer">krakenimages</a> készítette, mely az <a href="https://unsplash.com/@krakenimages" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Unsplash</a>-on található.</p>

Daniel Boulud és az evian finom ízekkel tündököl a US Openen
 Daniel Boulud és evian párosodásával a US Open nemcsak a pályán, hanem az asztalnál is elhozza a finom gasztronómiát Frances Tiafoe sierra leone-i gyökereit idéző menüjével. A sztorimesélés, a sport és az evian természetes forrásvizének tisztasága tökéletes harmóniában találkozik ebben az egyedülálló kulináris élményben. A menü központjában a Poulet ‘à la Tiafoe’ áll, Boulud raffindt változata a földimogyorókrém-levesre, melyet szándékosan párosítottak az evian Still és Sparkling változataival. A limitált kiadású Goldbelly csomaggal az élmény országosan is elérhetővé vált, így az otthoni nézők is részesei lehették az ünnepnek.