<p><p>Daniel Boulud és az evian a US Openre hozta a finom gasztronómiát Frances Tiafoe inspirálta menüjével, mely a teniszező sierra leone-i gyökereit tette középpontba. A világhírű séf és az ásványvíz márka együttműködése során olyan ételeket alkottak meg, amelyek Tiafoe gyermekkori emlékeit és kulturális hátterét elevenítik fel. A menü fő attrakciója a Poulet ‘à la Tiafoe’ volt, egy finomra csiszolt mogyórkrém-leves változat, amelyet szándékosan párosítottak az evian Still és Sparkling termékeivel. Az ásványvíz kiegyensúlyozott ásványi összetétele kiemelte az ételek kifinomult ízvilágát anélkül, hogy elnyomta volna azokat. A sztori ivóverziója a Big Foe Fizz nevet kapta, egy whiskey sour ihlette alkoholmentes koktél, amely frissességet kölcsönzött a eseménynek.</p><p>A partnerség nem csupán az élményt, hanem a történetmesélést is hangsúlyozta. Boulud szerint az evian sokkal több volt, mint puszta ital: a kapocs, amely összekötötte az emlékeket, ízeket és a sportteljesítményt. Az együttműködés országos visszhangra is talált egy limitált kiadású Goldbelly csomag révén, amely lehetővé tette, hogy a rajongók otthoni nézőpartijaikon is részesei lehessenek az élménynek. A csomag Tiafoe kedvenc desszertjére, a süti-krém makaronokra utaló édességet, a Big Foe Fizz alapanyagait és az evian ikonikus rózsaszín teniszlabdáit tartalmazta. Boulud hangsúlyozta, hogy a kihívás a finom dining szellemének otthoni környezetbe való átültetése volt, amelyet az evian segítségével sikerült megvalósítani.</p><p>Boulud a konyha és a teniszpálya között is párhuzamot vont: mindkét terület megköveteli a precizitást, az odafigyelést és a fegyelmet. A séf szerint Tiafoe elszántsága és kitartása a pályán inspirálóan hatott a saját kreatív folyamataira is. Az evian pedig mind az atléták számára hidratációként, mind a gasztronómiában ízközlényként funkcionál, támogatva a teljesítményt és a ízélményt. A partnerség számára nem csupán egy kreatív gyakorlat volt, hanem egy kulturális pillanat, amely lehetővé tette, hogy a sierra leone-i hagyományok egy globális színpadon kapjanak helyet az evian francia alpesi eleganciájának keretében. Boulud számára ez az együttműködés is megerősítette, hogy az étel – akárcsak a tenisz – akkor a legjobb, ha történetet mesél, amely gyökerekből táplálkozik, a szakma csúcsán születik és megosztásra vár az egész világgal.</p><br></p>
 <p>Ez a cikk a Neural News AI (V1) verziójával készült.</p>
 <p>Forrás: <a href="http://coolhunting.com/food-drink/daniel-boulud-and-evian-bring-fine-dining-to-the-us-open-with-frances-tiafoe/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">http://coolhunting.com/food-drink/daniel-boulud-and-evian-bring-fine-dining-to-the-us-open-with-frances-tiafoe/</a>.</p>
 <p>A képet <a href="https://unsplash.com/photos/person-in-black-long-sleeve-shirt-holding-persons-hand-Y5bvRlcCx8k" target="_blank" rel="noopener noreferrer">krakenimages</a> készítette, mely az <a href="https://unsplash.com/@krakenimages" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Unsplash</a>-on található.</p>

Daniel Boulud és az evian Finom Ízeket Hoz az US Openre Frances Tiafoe Örökségével
Daniel Boulud és evian párosodásában a US Open gasztronómiai élménnyé vált, Frances Tiafoe sierra leone-i gyökereit tükröző menüjével. A sztorimesélés és a sport találkozott a francia Alpok tisztaságát hordozó evian ásványvízzel, mely tökéletesen kiemelte a finom ízvilágot. A limitált kiadású otthoni élménycsomaggal az egész országban lehetőség nyílt a különleges hangulat átélésére. Az együttműködés bebizonyította, hogy az étel és a tenisz is akkor a legizgalmasabb, ha egy autentikus történetet mesél el.